Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Vaihtuuko brassihyökkääjän maisema? – Barcelona asettanut pelaajalleen jättimäisen hintalapun

Raphinha, FC Barcelona.
AOP

Barcelona joutuu harkitsemaan tarjouksia joistakin tärkeimmistä pelaajistaan tänä kesänä, kun se yrittää tehdä tilaa palkkakattonsa alle. Ainakin yhtä suurta pelaajamyyntiä odotetaan.

Brassihyökkääjä Raphinha on ollut jo jonkin aikaa spekulaatioiden keskiössä, mutta Blaugrana ei ole viimeisten tietojen mukaan valmis luopumaan hänestä ilman massiivista korvausta.

Football Espanan saamien tietojen perusteella FC Barcelona on hylännyt 60 miljoonan euron tarjouksen pelaajastaan. Tarjouksen lähettäjästä ei ole varmuutta, mutta raportin mukaan kyse on nimeämättömästä valioliigaseurasta.

Samojen lähteiden mukaan Barcelona on asettanut Raphinhalle vähintään 80 miljoonan euron hintapyynnön, joka luonnollisesti rajoittaa kiinnostuneiden seurojen ostohaluja.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Raphinhaa koskevista tarjouksista on puhuttu tällä kaudella, mutta toistaiseksi huhuja ei ole varmistettu. Arsenal, Tottenham Hotspur ja Chelsea on yhdistetty pelaajaan aiemmin, ja myös Saudi-Arabiasta löytyisi todennäköisesti kiinnostuneita tahoja.

Pelaaja itse on vakuutellut haluavansa jatkaa Barcan paidassa myös tulevaisuudessa, vaikka ura Kataloniassa onkin jättänyt runsaasti toivomisen varaa. Viime aikoina miehen esitykset ovat kuitenkin antaneet viitteitä paremmasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga