Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Barca-pelaajalta raju purkaus joukkuetoverilleen: “Tällaisilla hetkillä sinun täytyy varmistaa…”

Ilkay Gundogan
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, FC Barcelonan Mestarien liigaurakka tuli päätökseensä tiistaina, kun takaa-ajoasemassa ollut PSG taisteli tiensä seuraavalle kierrokselle. Barcan keskikenttäpelaaja Ilkay Gundogan otti kantaa joukkuetoverinsa Ronald Araujon saamaan punaiseen korttiin.

Barcelonan hyvä alku Estadio Olimpicolla suli kasaaan äärettömän nopeasti. Raphinha ehti nostattaa kotijoukkueen toiveita avausmaalillaan, mutta Ronald Araujon saama punainen kortti muutti asetelmat PSG:n etujen mukaisiksi.

Ranskalaisjoukkue jyräsi lopulta ansaitusti välieriin yhteismaalein 6-4 käytettyään miesylivoimansa tehokkaasti hyödykseen. Barcan paitaan täksi kaudeksi siirtynyt Ilkay Gundogan latasi pelin jälkeen harvinaisen suoraa kritiikkiä ulosajon saanutta Araujoa kohtaan.

– Tällaisilla tärkeillä hetkillä täytyy varmistaa, että osuu palloon ensimmäisenä. En ole varma, osuiko hän (Araujo) palloon vai ei. Minä päästäisin mielummin maalin tai hyökkääjän yksi vastaan yksi -tilanteeseen.

– En tiedä osuiko hän palloon, mutta maalivahdille täytyy antaa mahdollisuus torjua tai antaa vastustajalle maali (mieluummin kuin saada ulosajo). Miehen vajaalla pelaaminen tappaa sinut ennemmin tai myöhemmin.

Xavi Hernandez ei lähtenyt kritisoimaan pelaajaansa, mutta arvosteli voimakkaasti tuomariston ratkaisua tilanteessa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga