Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

PSG jyräsi jatkoon! – Xavilta täyslaidallinen tuomariston suuntaan: “Olemme suunniltamme”

Xavi Hernandez
AOP

FC Barcelonan matka Mestarien liigassa tuli päätökseensä tämän kauden osalta, kun PSG käänsi asetelmat päälaelleen puolivälierätaiston toisessa osaottelussa. Blaugranan manageri Xavi Hernandez piti joukkueensa saamaa ulosajoa pelin käännekohtana.

FC Barcelona vei Parc des Princesillä pelatun avausosan nimiinsä 3-2 numeroin, jonka myötä joukkue lähti hyvistä asetelmista jälkimmäiseen osaotteluun.

Kaikki näytti menevän espanjalaisten suunnitelmien mukaan myös jälkimmäisessä kamppailussa, kun hienoon vireeseen yltynyt Raphinha vei joukkueensa johtoon.

Asetelmat muuttuivat kuitenkin merkittävästi, kun kotijoukkueen puolustaja Ronald Araujo katseli punaista vajaan puolen tunnin kohdalla. PSG käytti miesylivoimansa hyödykseen ja tuli tasoihin Ousmane Dembelen maalilla.

Vitinha lisäsi vieraiden johtoa toisen puoliajan alkajaisiksi ja Kylian Mbappen kaksi maalia riittivät varmistamaan PSG:lle paikan välierissä.

Barcan manageri Xavi Hernandez purki ottelun jälkeen turhautumistaan erotuomarina toimineen Istvan Kovacsin suuntaan.

– Olemme suunniltamme. Mielestäni Araujon tilanne ratkaisi tämän otteluparin. Siihen asti olimme todella hyvin organisoituja. Se tilanne vaikutti koko ottelun kulkuun.

– Se, minkä eteen olemme tehneet töitä koko kauden, on pilalla tuomarin päätöksen takia. Sanoin hänelle, että hän oli täysi katastrofi, erittäin huono. Hän ei ymmärrä peliä.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga