Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-komeetalle varoituksen sana! – “Hänen on varottava, ettei hän lähde tuollaiseen mukaan”

Kobbie Mainoo, Manchester United.
AOP

Jamie Redknapp varoittaa Kobbie Mainoota siitä, että Casemiron huonot esitykset voivat vaikuttaa negatiivisesti hänen kehitykseensä Manchester Unitedissa.

Kobbie Mainoo on noussut rytinällä Manchester Unitedin pelaavaan kokoonpanoon tehtyään liigadebyyttinsä Erik ten Hagin miehistössä viime marraskuussa. 18-vuotiaalla keskikenttäpelaajalla on jo nyt kelvolliset mahdollisuudet varmistaa paikka Englannin joukkueessa kesän EM-turnauksessa.

Unitedin vanhemmat pelaajat ovat joutuneet kritiikin kohteeksi siitä, etteivät he ole tukeneet Mainoota paremmin hänen läpimurtonsa jälkeen.

Asiantuntija Jamie Redknapp uskoo, että Casemiron esitys lauantaina Bournemouthia vastaan pelatussa 2-2-tasapelissä oli jälleen huono esimerkki nuorelle keskikenttäpelaajalle.

Bruno (Fernandes) saa paljon kritiikkiä. Osan siitä ymmärrän, mutta mielestäni se on myös epäreilua, Redknapp tuumi.

– Hän on sellainen pelaaja, jonka ympärille haluat rakentaa joukkueen ja joka saa asioita tapahtumaan.

– Kun katsot toista maalia, jonka (Justin) Kluivert teki, Fernandes yritti saada joukkuettaan ylöspäin ja näki Casemiron kävelevän ja hölkkäävän.

– Kobbie Mainoon on oltava varovainen, ettei hän lähde tuollaiseen mukaan. Haluan nähdä häneltä enemmän energiaa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga