Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ex-managerilta selkeä näkemys Valioliigan mestaruustaistosta: “Arsenalilla on edelleen etulyöntiasema”

Arsene Wenger
AOP

Arsenalin entinen manageri Arsene Wenger uskoo, että hänen vanhalla seurallaan on yhä etulyöntiasema Valioliigan mestaruustaistelussa.

Mikel Arteta joutui turhautumaan pahanpäiväisesti viikonloppuna, kun hänen joukkueensa menetti lopulta kaikki kolme pistettä sunnuntaina Emiratesilla Aston Villaa vastaan. Arsenal oli toisella puoliajalla alakynnessä, mutta totuuden nimissä joukkueen olisi pitänyt varmistaa vähintään tasapelipiste.

Sen sijaan Gunners seurasi Liverpoolin esimerkkiä ja antoi Manchester Cityn ottaa jälleen kerran kärkipaikan mestaruuskamppailussa.

Pep Guardiolan joukkue on luottavaisin mielin sen suhteen, että joukkue voi voittaa neljännen Valioliigan mestaruuden peräkkäin.

Tykkimiesten entinen valmentaja, edellinen mestaruuden joukkueelle tuonut Arsene Wenger ei ole kuitenkaan heittänyt kirvestä kaivoon tämän kauden osalta.

– Se oli täysi yllätys (Arsenalin tappio), sillä kun pelaat mestaruudesta kotona, kun jäljellä on kahdeksan ottelua, sinun on tartuttava tilaisuuteen. Viikonlopun jälkeen on yllättävää, että City on taas noussut edelle, sillä kukaan ei odottanut sitä, Wenger tuumi TBR Footballin mukaan.

– Arsenalilla on edelleen etulyöntiasema (maalierollaan), joten vaikka City jäisi tasapelin ja me voittaisimme, olisimme heidän edellään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga