Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Englannin suurimmat tähdet kohtaavat Mestarien liigan välierissä: “Luvassa on sota hänen joukkuettaan vastaan”

Harry Kane, Bayern Munchen.
AOP

Harry Kane kehottaa Jude Bellinghamia valmistautumaan “sotaan”, kun Real Madrid kohtaa Bayern Münchenin taistelussa Mestarien liigan finaalipaikasta.

Bayern München eteni välieriin keskiviikkoiltana voitettuaan Arsenalin. Vastaan asettuu Real Madrid, joka selviytyi neljän parhaan joukkoon kaadettuaan Manchester Cityn rangaistuspotkukilpailussa.

Saksan ja Espanjan jättiläiset taistelevat nyt paikasta Wembleyllä pelattavaan finaaliin, jossa he kohtaavat PSG:n ja Borussia Dortmundin välisen otteluparin voittajan.

Tämä tarkoittaa, että Englannin kaksi kenties tämän hetken parasta pelaajaa asettuvat ensimmäistä kertaa vastakkain.

Molemmat Kolmen Leijonan tähdet nauttivat upeista debyyttikausista omissa seuroissaan. Bayerniä edustava Harry Kane on tehnyt 39 maalia ja 12 syöttöpistettä 40 ottelussa, kun taas Madridin Jude Bellinghamilla on 20 maalia ja 10 syöttöpistettä 35 ottelussa.

– Jude on pelannut fantastisen kauden, hän on huippupelaaja, Englannin kapteeni Kane kommentoi pohjustaessaan tulevaa kohtaamista.

– Olen todella iloinen hänen puolestaan, mutta luvassa on sota hänen joukkuettaan vastaan. Tällaisia kokemuksia me molemmat lähdimme ulkomaille hakemaan, pelaamaan näissä suurissa otteluissa Mestarien liigassa.

– Olen varma, että luvassa on hieno kohtaaminen. Tulen tervehtimään häntä, mutta pelin aikana kyse on pelkästään bisneksestä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga