Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Thomas Tuchelilta piikki Arsenalin suuntaan! – “Tiedän, ettei Mikel halua kuulla tätä…”

Thomas Tuchel, päävalmentaja, Bayern Munchen.
AOP

Mestarien liigassa nähtiin mielenkiintoinen kamppailu, kun Bayern München ja Arsenal iskivät yhteen Allianz Arenalla. Thomas Tuchel oli hyvillä mielin Bayernin voittoon päättyneen kamppailun jälkeen, mutta lähetti samalla pienen piikin vastustajan suuntaan.

Arsenal ei kestänyt ennakkosuosikin paineita ja hyytyi Mestarien liigan puolivälierissä Bayern Müncheniä vastaan. Epäonnistumisen siemen kylvettiin jo otteluparin ensimmäisessä osassa, kun lontoolaiset hallitsivat peliä mielin määrin, mutta päästivät Bayernin rinnalle kahdella helpolla maalilla.

Toisessa osassa Mikel Artetan miehistön taistelutahto loisti poissaolollaan ja Bayernillä oli lopulta suhteellisen helppo iltapuhde Joshua Kimmichin iskemän maalin jälkeen.

Arsenalin usein aiemminkin kohdannut Bayern-koutsi Thomas Tuchel kehaisi lontoolaissikermää, mutta huomautti samalla tärkeästä tosiasiasta.

– Mielestäni he (Arsenal) ovat huippujoukkue. Tiedän, ettei Mikel halua välttämättä kuulla tätä. Jos katsot Arsenalin pelaamista, se on johdonmukaista, sitä on hauska katsella, ja jokaisessa ottelussa on jotain opittavaa. Ehkä heiltä puuttuu hieman kokemusta tällaisista suurista otteluista, Tuchel huomautti 90minin mukaan.

Bayern etenee voittonsa myötä UCL:n välierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu Manchester Cityn kellistänyt Real Madrid.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga