Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Pep Guardiolalta synninpäästö omilleen: “Tässä kilpailussa jalkapallo on tällaista”

Pep Guardiola ei heittänyt pelaajiaan bussin alle.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Real Madridin hurja puolustustaistelu tuotti tulosta Mestarien liigassa, kun joukkue onnistui varmistamaan paikan välierissä Manchester Cityn nenän edestä. Pep Guardiola oli ottelun jälkeen mietteliäällä tuulella, mutta antoi omilleen puhtaat paperit.

Real Madridin salama-alun jälkeen oli selvää, että Manchester City joutuu nostamaan riskitasoaan. Taivaansiniset ottivat kenttätapahtumat lähes täydellisesti hallintaansa, mutta Real osoitti pystyvänsä puolustamaan pitkiä jaksoja todella saumattomasti.

Dramaattinen ottelu eteni lopulta aina rangaistuspotkukilpailuun asti, joka päättyi Madridin juhliin. Citizensin manageri Pep Guardiola antoi pelin jälkeen omilleen synninpäästön.

– Olisin halunnut voittaa, mutta onnittelut Real Madridille, he puolustivat niin syvällä uskomattoman yhtenäisesti, ja me teimme kaikkemme, Guardiola kertoi Football365:n mukaan.

– En kadu mitään, mitä olemme tehneet. Yritämme aina luoda enemmän mahdollisuuksia kuin vastustaja ja vastaanottaa vähemmän, koska uskomme, että se auttaa meitä voittamaan.

– Pelasimme poikkeuksellisesti kaikilla osa-alueilla, ja valitettavasti emme onnistuneet voittamaan.

Guardiola kertoi myös, ettei hänellä ollut valittamista Realin suosimasta taktiikasta.

– En ole täällä tuomitsemassa. Tässä kilpailussa jalkapallo on tällaista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga