Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: AS Roma tehnyt päätöksen Romelu Lukakun suhteen!

Romelu Lukaku, AS Roma.
AOP

AS Roman ei odoteta tavoittelevan Chelseasta lainalla olevaa Romelu Lukakua pysyvällä siirrolla tänä kesänä, tuoreet raportit kertovat.

Myrskyisän ajanjakson jälkeen, jonka aikana Romelu Lukaku poltti sillat sekä Inter Milanin, että Juventuksen kanssa, belgialainen siirtyi AS Romaan vuoden mittaisella lainasopimuksella. Miehen kontrahdissa ei ole tiettävästi osto-optiota.

Lukaku on tehnyt tällä kaudella 18 maalia 41 ottelussa kaikki kilpailut huomioituna, mutta 90minin mukaan hänet ollaan lähettämässä takaisin Chelseaan, koska hänen hintalappunsa huolettaa ikuisessa kaupungissa.

Chelsealla on väitetysti Lukakun edustajien kanssa sopimus myydä hänet 37 miljoonalla punnalla tänä kesänä, mutta Roma ei halua maksaa yhtä paljon pelaajasta, jonka valtavat palkkavaatimukset todennäköisesti kaksinkertaistavat pysyvän diilin kustannukset.

Lukakun on kerrottu nauttivan elämästään Roomassa ja toivovan voivansa jatkaa uraansa Giallorossin väreissä. Näin ollen belgialainen pyrkii todennäköisesti kääntämään seurajohdon pään saadakseen pysyvän kontrahdin Daniele De Rossin miehistöön.

Hyökkääjän sopimus Chelsean kanssa umpeutuu vasta vuonna 2026, mutta tällä hetkellä mikään ei viittaa sen puolesta, että hän jatkaisi uraansa Stamford Bridgellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A