Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

City ja Chelsea iskevät yhteen Wembleyllä! – Kaduttaako jättilupauksen siirto mestarin leirissä? – “Mitä olisin voinut tehdä?”

Cole Palmer, Chelsea.
AOP

Man Cityn manageri Pep Guardiola paljastaa, että Chelsean tähti Cole Palmer pyysi lähtöä Valioliigan mestarijoukkueesta pitkään ennen kuin hän lopulta siirtyi Stamford Bridgelle viime kesänä.

Manchester City kohtaa lauantaina FA Cupin välierässä Chelsean Wembleyllä. Citizensin entinen keskikenttäpelaaja Cole Palmer on noussut Mauricio Pochettinon vaarallisimmaksi aseeksi tällä kaudella.

Palmer on osoittautunut erinomaiseksi hankinnaksi sen jälkeen, kun hän matkasi 42,5 miljoonan punnan kaupassa Chelseaan ennen kuluvaa kautta. Englantilaistähti on tehnyt kauden aikana 23 maalia kaikissa kilpailuissa, joista peräti 20 Valioliigassa.

Seuranvaihto oli 21-vuotiaalle välttämätön, sillä hän ei saanut riittävästi peliminuutteja Man Cityssä. Tähän ei ollut luvassa muutosta ennen kuluvaakaan kautta, joten Palmer päätti lopulta nostaa kytkintä.

Heikompaan seuraan siirtyminen onkin osoittautunut pelaajan kehityksen kannalta täysin oikeaksi ratkaisuksi.

– Hän on poikkeuksellinen pelaaja, tiesimme sen, kun hän oli osa joukkuettamme, City manageri Pep Guardiola sanoi CaughtOffsiden mukaan.

– Hän ei saanut minuutteja täällä, joita hän olisi ehkä ansainnut. Nyt hän on Chelseassa ja olen todella iloinen hänen puolestaan. Hän pyysi siirtoa kahden vuoden ajan, joten mitä olisin voinut tehdä?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup