Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

El Clásicon asetelmat selvillä! – “Huomenna pelaamme La Ligan mestaruudesta”

Xavi Hernandezilla riittää pohdittavaa ennen Madrid-ottelua.
AOP

Barcelonan päävalmentaja Xavi Hernández puhui lehdistölle lauantaina ennen sunnuntai-iltana Santiago Bernabeulla pelattavaa El Clásicoa. Barça tarvitsee voiton pitääkseen etäiset La Ligan mestaruustoiveensa elossa.

Xavi Hernandez joutui median ristituleen erittäin vaikean viikon jälkeen. FC Barcelona tippui Mestarien liigasta Paris Saint-Germainin käsittelyssä, jonka lisäksi ryhmän sisällä on riittänyt kuohuntaa.

Ronald Araujon ja Ilkay Gündoganin välinen kiista on ollut yksi koko viikon kuumimmista puheenaiheista espanjalaismediassa.

Myös Xavin tulevaisuus valmentajana on ollut esillä, kun miehen on uskottu harkitsevan sittenkin jatkamista seuran peräsimessä.

Tämä kaikki tämä luo synkän pilven tärkeän pelin edelle, joka on Blaugranan viimeinen mahdollisuus pelastaa vaikea kautensa.

– Huomenna pelaamme La Ligan mestaruudesta. Jos emme voita, se tulee olemaan hyvin vaikeaa. Ja jos häviämme… Pelaamme La Ligasta, Xavi tyytyi toteamaan Barca Blaugranesin mukaan.

– Madrid tulee painostamaan kummankin puoliajan alussa. He ovat kotonaan. Meidän täytyy olla hyvin rohkeita. Tämä on täydellinen tilaisuus näyttää persoonallisuutta.

– Olemme valmistautuneet peliin hyvin, uskon että voimme pelata hyvin ja voittaa. Ensimmäiset minuutit ovat avainasemassa. Meidän täytyy pystyä rauhoittamaan peliä samalla kun he painostavat korkealta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga