Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Manchester United ja FC Barcelona kilpailevat Leipzigin pelintekijästä!

Dani Olmo, RB Leipzig.
AOP

Manchester United on kiinnostunut RB Leipzigin keskikenttäpelaaja Dani Olmosta. Brittiseura ei ole kuitenkaan yksin kiinnostuksensa kanssa liikkeellä.

CaughtOffsiden saamien raporttien mukaan Manchester United on liittynyt kilpailuun 25-vuotiaan espanjalaisen Dani Olmon hankinnasta. Olmoa on linkitetty myös muihin seuroihin kuten FC Barcelonaan.

Pelaajalla on 60 miljoonan euron ulosostopykälä sopimuksessaan, joka Manchester Unitedin on maksettava, jos se haluaa naarata miehen verkkoihinsa.

On melko selvää, että United tarvitsee laadukkaan pelintekijän kesällä. Christian Eriksenillä ei ole ollut juuri lainkaan mahdollisuuksia tällä kaudella, ja hän todennäköisesti siirtyy kesällä eteenpäin.

ManU kaipaa ehdottomasti lisää luovuutta hyökkäyspelaamisensa, jota Olmo pystyisi totisesti tarjoamaan.

Espanjan maajoukkuepelaaja on tarpeeksi monipuolinen pystyäkseen operoimaan hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai laitalinkkinä. Hän on osoittanut kykynsä Bundesliigassa viime kausina ja pyrkii nyt ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

Siirtyminen Valioliigaan olisi Olmon kannalta jännittävä mahdollisuus, ja Manchester United on yksi maailman suurimmista seuroista. On vielä nähtävä, onko englantilaisjoukkue valmis maksamaan Olmosta pyydetyn hinnan kauden päättyessä. Uusien hankintojen tarve Old Traffordilla on suuri.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga