Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Barcan keskikenttäpelaaja loukkaantui El Clasicossa! EM-kisat vaarassa?

Frenkie de Jong
AOP

Barcelonan keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong joutuu jäämään loppukaudeksi sivuun loukkaantumisen vuoksi. Barca-tähti kannettiin kentältä sunnuntai-iltana Barcan kärsiessä 3-2 häviön Real Madridia vastaan.

FC Barcelona on saanut lisää huonoja uutisia. Real Madridia vastaan koetun tappion lisäksi Frenkie de Jong joutuu lasaretin puolelle.

Hollantilaisen keskikenttäpelaajan poissaolon kestosta ei ole vielä varmuutta, mutta ensimmäisten arvioiden mukaan, hänen sairaslomansa kestää vähintään kuukauden.

De Jongin satutti jalkansa Federico Valverdea vastaan käydyssä kaksinkamppailutilanteessa juuri ennen El Clasicon puoliaikaa. De Jongin jalka taipui tilanteessa taaksepäin, jonka jälkeen hän jäi nurmen pintaan makaamaan. Hollantilainen kannettiin lopulta pois kentältä ja hänet korvasi Pedri.

Football Espana kertoo, että toipumisaikataulusta ei vielä ole varmuutta, mutta lähteiden mukaan on varmaa, että de Jong tulee missaamaan Barcelonan jäljellä olevat kuusi ottelua Valencian, Gironan, Real Sociedadin, Almerian, Rayo Vallecanon ja Sevillan kanssa.

Tietenkin suurin kysymys de Jongille on tässä vaiheessa, joutuuko hän sivuun Hollannin EM-kisaryhmästä. Kauden viimeisen ottelupäivän ja EM-kisojen alkamisen välillä on hieman yli kaksi viikkoa.

Tämä antaa de Jongille yhteensä noin kuusi viikkoa toipumisaikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024