Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Sergio Busquetsin manttelinperijä? – Barcelonan katseet kääntymässä odottamattomaan suuntaan!

Pepelu on mahdollisesti jatkamassa uraansa Barcelonan paidassa.
AOP

Ei ole salaisuus, että Barcelona etsii uutta keskikenttäpelaajaa tulevan kesän aikana. Katseet ovat tuoreiden tietojen valossa kääntymässä kilpailijan suuntaan.

FC Barcelona ei ole edelleenkään toipunut Sergio Busquetsin lähdöstä. Nimiä kuten Amadou Onana, Joshua Kimmich, Martin Zubimendi ja Guido Rodriguez, on linkitetty Kataloniaan täyttämään Busquetsin hehtaarin kokoisia saappaita.

Nyt huhutulle ostoslistalle on saatu viimeisin lisäys ja Barcan kerrotaan pitävän Valcenciaa edustavaa Pepelua yhtenä vaihtoehtonaan.

Pepelu, 25, on nauttinut hienosta kaudesta Valencian paidassa ja kasvanut avainpelaajaksi Ruben Barajan valmentamassa joukkueessa. Puolustavassa roolissa keskikaistalla operoiva Pepelu on tehnyt varmojen otteidensa lisäksi hienot kuusi maalia La Ligassa.

Barcelona on väitetysti seurannut espanjalaista jo jonkin aikaa, ja manageri Xavi Hernandez vaikuttaa pelaajan ihailijalta.

Viime joulukuussa pelatun Barçan ja Valencian välisen ottelun jälkeen Xavin uutisoitiin onnitelleen Pepelua tämän hienoista esityksistä.

Xavi ja hänen esikuntansa sekä Barcelonan skouttausosasto ovat huomanneet, millaisia edistysaskeleen Pepelu on ottanut tällä kaudella.

Mitään konkreettista ei olla kuitenkaan vielä lyöty pöytään. Pepelulla on sopimus Valencian kanssa vuoteen 2028, joka luonnollisesti asettaa omat haasteensa.

Lähde: Barca Universal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga