Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n tähtihyökkääjä sivussa Burnley-ottelusta? – “Hän tarvitsee tukea”

Marcus Rashford, Manchester United.
AOP

Erik ten Hag sanoo Manchester Unitedin tukevan Marcus Rashfordia sen jälkeen, kun hyökkääjä otti sosiaalisessa mediassa esille pitkäkestoisen häirinnän, jonka kohteena hän on ollut tällä kaudella.

Marcus Rashford on tehnyt vain kahdeksan maalia Manchester Unitedille tällä kaudella saavutettuaan viime kaudella 30 maalin rajapyykin kaikki kilpailut huomioituna.

United on pelannut kokonaisuudessaan todella vaisusti, mutta varsinkin Rashfordin harteille on sysätty syntipukin viittaa. ManU:n päävalmentaja Erik ten Hag myönsi hiljattain, että Rashford pystyy parempaan asetettuaan niin korkeat standardit viime kaudella.

Hollantilainen sanoi kuitenkin samaan hengenvetoon, että hänellä on sympatiaa Englannin maajoukkuepelaajaa kohtaan vaikean vuoden jälkeen kentällä ja sen ulkopuolella.

Rashford ei todennäköisesti palaa Manchester Unitedin kokoonpanoon, kun ten Hagin joukkue isännöi Burnleya Valioliigassa lauantaina. Pelaaja ilmoitti sosiaalisen median tilillään saaneensa tarpeeksi itseään koskeneesta häirinnästä.

– Hän tarvitsee tukea, ten Hag totesi The Independentin mukaan.

– Viime vuonna hän pelasi loistavan kauden. Mielestäni se oli paras kausi hänen urallaan, hän teki 30 maalia. Näimme, mihin hän pystyy.

– Tällä kaudella hän ei ole vastannut odotuksiin ja ihmiset ovat olleet hyvin kriittisiä. Meidän on tuettava häntä, jotta hän pääsisi takaisin viime vuoden tasolle.

– Me kaikki tiedämme, mihin hän pystyy ja meidän työnnettävä häntä eteenpäin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga