Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal ei halua toistaa viime vuoden kohtaloaan – Arteta kääntyi seuralegendan puoleen Valioliigan mestaruustaiston huipentuessa

Arsenal-legenda Arsene Wenger ja Arsenal-manageri Mikel Arteta
AOP

Valioliigan mestaruutta jahtaava Arsenal kohtaa sunnuntaina Pohjois-Lontoon derbyssä Tottenhamin. Mestaruustaiston ollessa niin tiukka kuin se parhaillaan on, on jokainen kauden jäljellä olevista otteluista äärimmäisen tärkeä.

Sen tietää myös Tottenham-otteluun valmistautuvan Arsenali-manageri Mikel Arteta.

Viime vuonna näihin aikoihin Arsenal suli ja menetti mahdollisuudet Valioliigan mestaruuteen. Tänä vuonna se ei halua samaa toistaa. Arteta paljastikin kääntyneensä Arsenal-legenda Arsene Wengerin puoleen neuvojen toivossa.

– Olen puhunut hänen kanssaan muutaman kerran. Puhuimme muun muassa siitä, kuinka he voittivat mestaruuksia ja kauden loppuvaiheista, Arteta paljasti.

22 vuotta Arsenalin johdossa ollut Wenger johdatti tykkimiehet kolmeen Valioliiga-mestaruuteen.

Arsenal on parhaillaan vielä pisteen turvin Valioliigan kärjessä. Toisena oleva Manchester City on kuitenkin pelannut ottelun vähemmän.

– Tässä vaiheessa kautta, kyse on siitä, että löytää tavan voittaa pelit. Siinä kaikki, Arteta tuumi.

– Sen voi tehdä monella eri tavalla ja kun katsoo miten he voittivat mestaruuksia ja miten he voittivat tiettyjä pelejä hyvin, hyvin pienillä marginaaleilla. Hän puhui aina siitä; pienistä marginaaleista. Ja siitä, kuka astuu esiin niissä tilanteessa ja tekee sen.

Torstaina tuli kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä, kun Arsenal viimeksi varmisti Valioliiga-mestaruuden tappiottoman kauden päätteeksi Pohjois-Lontoon derbyssä. Arteta ei kuitenkaan halua muistella liikaa tuota, vaan korostaa, että joukkueen tulee kirjoittaa oman historiansa nyt.

– On tietenkin hetkiä, jotka ovat hyvin tärkeitä historiassamme ja olen varma, että monet pelaajat tietävät siitä. Kyse on kuitenkin siitä, että kirjoitamme oman historiamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga