Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Supertähti jatkoi liekehtimistään! – De Bruyne: “Hän on aina ollut kymppipaikan pelaaja”

Phil Foden, Manchester City.
AOP

Manchester Cityn Kevin De Bruyne kertoo, millä pelipaikalla hän näkee Phil Fodenin tulevaisuudessa.

Phil Foden teki kaksi maalia, kun City haki 4-0-voiton Brightonista torstai-iltana Valioliigassa. Kevin De Bruyne ja Julian Alvarez vastasivat Citizensin muista maaleista, kun Pep Guardiolan joukkue nousi sarjataulukossa toiseksi Liverpoolin ohi.

City on nyt vain pisteen päässä sarjaa johtavasta Arsenalista, jolla on ottelu enemmän pelattuna Valioliigan sarjataulukossa. Guardiola ja kumppanit valmistautuvat nyt kohtaamaan viikonloppuna Nottingham Forestin vieraissa viimeisessä viiden ottelun rykäyksessään.

De Bruyne avasi Cityn maalihanat Brighton-pelissä ja Foden teki molemmat maalinsa niin ikään avausjaksolla. De Bruyne kehui ottelun jälkeen Fodenin monipuolisuutta ja vaikutusta Cityn joukkueessa. Belgialainen kertoi myös, millä pelipaikalla hän näkee joukkuetoverinsa tulevina vuosina.

– Uskon, että hän (Foden) päätyy keskelle, De Bruyne kertoi Manchester Evening Newsin mukaan.

– Olen nähnyt Philin alusta asti ja hän on ollut aina kymppipaikan pelaaja.

– Phililillä on vapaus pelata keskellä ja tänäänkin pelasimme ilman laitahyökkääjiä, joten me molemmat pelasimme keskustassa, vaikka levitimme välillä laidoille.

– Phil tekee sitä samaa, mitä hän on tehnyt kuusi tai seitsemän vuotta. Tänä vuonna hän on ottanut askeleen eteenpäin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga