Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: ManU ja Chelsea kilpailevat Bundesliigan tähtitopparin allekirjoituksesta!

RB Leipzig
Pixabay

RB Leipzigin puolustajan Castello Lukeban kerrotaan herättäneen sekä Manchester Unitedin, että Chelsean huomion vaikuttavan bundesliigakauden jälkeen.

Red Bull Leipzig osti Castello Lukeban 34 miljoonalla eurolla viime kesänä Ranskan liigan Lyonista.

Leipzig on kuitenkin usein toiminut ponnahduslautana pelaajille, jotka haluavat lopulta pelata korkeimmalla tasolla, eikä ole harvinaista, että nuoret lahjakkuudet siirtyvät suhteellisen nopeasti eteenpäin.

90minin saamien raporttien mukaan Manchester United on tarkkaillut 21-vuotiasta useita viikkoja ja myös Chelsea on osoittanut pelaajaa kohtaan kiinnostusta viime aikoina.

Molemmat brittiseurat ovat todennäköisesti jättämässä hyvästit ainakin yhdelle vanhemmalle keskuspuolustajalle tänä kesänä, sillä Manchester United ei vaikuta olevan laukaisemassa Raphaël Varanen päättyvän sopimuksen jatko-optiota. 39-vuotiaan Thiago Silvan kontrahti Chelsean kanssa on umpeutumassa ja hänen uskotaan siirtyvän Brasilian pääsarjaan ennen eläköitymistään.

Tämänhetkisen tiedon mukaan Leipzigilla ei ole kuitenkaan aikomusta myydä Lukebaa tänä kesänä. Hänen sopimuksessaan olevan 70 miljoonan euron ulososto-option on kuitenkin määrä tulla voimaan vuonna 2025.

Jos miehen kehityskäyrä jatkuu samanlaisina, ottajia tulee todennäköisesti riittämään ManU:n ja Chelsean lisäksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga