Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Englantilaistähti riehui Saksassa! – Bundesliigan maalipörssi valloitettu?

Harry Kane tavoittelee Bundesliigan mestaruutta Bayern Münchenin kanssa
AOP

Saksan Bundesliigassa ei pelata enää kuin putoamista vastaan sekä viimeisistä eurokentille vievistä paikoista. Saksan pääsarjan hallitseva mestari Bayern Munchen keskittyy enää tämän kauden osalta Mestarien liigaan, sillä sarjan mestaruus on jo ratkennut. Bundesliiga-kautta on jäljellä enää kolme kierrosta.

Saksan jalkapallon pääsarjan mestaruuden 11 kertaa putkeen voittanut Bayern Munchen ei tällä kaudella mestaruutta tule voittamaan. Joukkueen ero tulevaan mestariin Bayer Leverkuseniin on jo 12 pistettä, kun kautta on kolme ottelua jäljellä.

Bayern on tällä kaudella kuitenkin suurella todennäköisyydellä sarjassa toinen, sillä joukkue otti äärimmäisen hienon kotivoiton Frankfurtista lauantain kierroksella. Mestarien liigan välieriin Real Madridia vastaan tiensä selvittänyt miehistö kaatoi Frankfurtin 2-1 -lukemin ensimmäisen puoliajan maaleilla.

Saksan suurseuran maaleista vastasi Bundesliigan maalipörssiä johtava Harry Kane. Kane on nosti kauden maalimäärän 35 osumaan ja eroa toisena olevaan Stuttgartin guinealaishyökkääjä Serhou Guirassyyn on jo kymmenen osumaa. Guirassy pelaa hurjaa läpimurtokautta, sillä viime kaudella maaleja syntyi vain 12 kappaletta. Kausi on toinen guinealaiselle Saksan pääsarjassa.

Frankfurtin ainoasta maalista lauantain kamppailussa vastasi 21-vuotias ranskalaishyökkääjä Hugo Ekitike. Ranskalainen onnistui toisessa ottelussa putkeen ja teki kauden ensimmäiset maalinsa. Ekitike pelaa Frankfurtissa lainalla PSG:stä, jossa hyökkääjä sai tällä kaudella vastuuta yhden ottelun verran.

Bayern pelaa vielä kotimaan kamaralla kolme sarjaottelua, joista kaksi on vieraissa ja yksi kotona.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga