Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayernin leirissä kuohuu ennen UCL-välierää! – “Tämä loukkaa minua syvästi valmentajana”

Thomas Tuchel
AOP

Bayern Münchenin manageri Thomas Tuchel vastaa seuran kunniapuheenjohtajan Uli Hoenessin antamaan voimakkaaseen kritiikkiin. Tuchel ei allekirjoita lainkaan saksalaislegendan väitteitä.

Thomas Tuchelin valmentama Bayern München isännöi tiistaina Real Madridia Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa.

Saksalaisjoukkueen valmistautumista otteluun ovat kuitenkin osittain haitanneet seuran kunniapuheenjohtaja Uli Hoenessin väitteet.

Hoeness kommentoi hiljattain, ettei Tuchelilla ole kykyä tai halua kehittää pelaajia ja väitti tämän keskittyvän pelkästään uusien hankintojen tekemiseen.

Hoenesin tunteenpurkaus tuli julki hieman sen jälkeen, kun lähes 20 000 Bayernin fania oli allekirjoittanut vetoomuksen Tuchelin jatkon puolesta.

Juuri tällä hetkellä tämä näyttää kuitenkin poissuljetulta vaihtoehdolta.

Saksalaismanageri ei luonnollisesti ollut kovinkaan mielissään Hoenessin antamista lausunnoista.

– Tämä loukkaa minua syvästi valmentajana, Tuchel kertoi 90minin mukaan.

– Jos olemme todistaneet jotain valmennustiimissä viimeisten 15 vuoden aikana, se on se, että nuorilla pelaajilla, erityisesti akatemiasta nousseilla, on aina paikka kanssamme harjoituksissa ja suoritusten kautta aina paikka kentällä.

– Minusta nämä väitteet ovat täysin perusteettomia. En olisi edes kommentoinut, jos ne eivät olisi tulleet Ulilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga