Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mikä on Bayer Münchenin iskukyky Madridia vastaan? – Tuchel luottavaisin mielin

Bayern München
Pixabay

Bayern Münchenin terveystilanne on auki ennen Real Madridin kohtaamista tällä viikolla.

Thomas Tuchelin valmentama Bayern München on nähnyt Bundesliigan mestaruuden puolustamisensa päättyneen kilpailija Bayer Leverkusenin varmistettua sarjan ykköstilan.

Tämä tarkoittaa, että Tuchelin joukot voivat keskittyä nyt täysillä Mestarien liigaan, jonka välierävaiheessa vastaan asettuu Real Madrid. Ensimmäinen osa pelataan Saksassa tiistaina.

Tuchel vahvisti jo aiemmin huolensa loukkaantuneiden pelaajien toipumisaikataulusta. Jamal Musiala ja Dayot Upamecano puuttuivat joukkueen vahvuudesta viikonlopun 2-1-voitossa Eintracht Frankfurtia vastaan.

Vaikka loukkaantumishuolet lisääntyivät kyseisen pelin jälkeen, kun Matthijs de Ligt ja Konrad Laimer joutuivat molemmat jättämään ottelun kesken, Tuchel tarjosi kuitenkin luottavaisen päivityksen kaksikon suhteen.

– Matthijsilla on kipua polvensa sisäisessä nivelsiteessä ja ’’Konny’’ (Laimer) nyrjäytti nilkkansa. Heillä molemmilla oli niin paljon kipuja, etteivät he voineet jatkaa. Nyt odotamme, mitä testit sanovat ja toivomme, että saamme asian ratkaistua ennen tiistaita, Football Espanan mukaan.

Tuchelin kommenteista käy ilmi, että hän luottaa molempien pelaajien mahdollisuuksiin kohdata Real Madrid. Serge Gnabryn odotetaan palaavan myös mukaan ajoissa, mutta Leroy Sanen tilanne on epävarma.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga