Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Vaikuttaako epäselvä manageritilanne Bayernin keskittymiseen? – “Kyse on vain huomisesta”

Joshua Kimmich keskikenttäpelaaja Bayern München
AOP

Joshua Kimmichin mukaan Bayern München ei voi antaa joukkueen seuraavaan manageriin liittyvän epävarmuuden vaikuttaa suoritukseen Mestarien liigan välierissä. Bayern kohtaa kilpailun neljän parhaan joukossa toissavuoden mestarin Real Madridin.

Thomas Tuchelin on määrä jättää tehtävänsä Bayern Münchenin managerina kauden lopussa, vaikka fanien luoma vetoomus vuoden 2021 Mestarien liigan voittajan jäämisestä on saavuttanut lähes 18 000 allekirjoitusta.

Bayern on tehnyt median mukaan Manchester Unitedin entisestä managerista Ralf Rangnickista ykkösehdokkaan Tuchelin tilalle.

Ennen Münchenissä tiistaina pelattavaa välierän ensimmäistä osaottelua, Bayernin keskikenttäpelaaja Joshua Kimmich muistuttaa, ettei valtoimenaan käyvät spekulaatiot saa viedä keskittymistä olennaisesta.

– Kuulimme siitä (Rangnick -huhuista), mutta se ei koske meitä pelaajia, Kimmich kertoi ESPN:n mukaan maanantaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Kyse on vain huomisesta ja ensi viikosta (Madridissa), joten emme oikeastaan anna minkään vaikuttaa. Keskitymme siihen, mitä haluamme tehdä. Keskitymme siihen ja muuhun emme voi vaikuttaa.

Bayernilla riittää toden teolla loukkaantumishuolia ennen tiistain kamppailua, mutta tuoreiden tietojen mukaan Serge Gnabry on todennäköisesti joukkueen vahvuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga