Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Postecoglou manasi joukkueensa esitystä: “Asia, johon meidän on syytä kiinnittää huomiota”

Ange Postecoglou
AOP

Tottenham Hotspur joutui kokemaan karvaan pettymyksen Pohjois-Lontoon derbyssä, kun Arsenal vei pisteet 3-2 voittonsa myötä. Spursin manageri Ange Postecogloun mukaan hänen miehistönsä keskittymiskyky petti tärkeimmillä hetkillä.

Ange Postecoglou puhui keskittymisen puutteesta avainhetkillä sen jälkeen, kun Tottenham joutui 3-0 tappiolle ensimmäisellä puoliajalla sunnuntaisessa Pohjois-Lontoon derbyssä. Spurs taisteli itsensä toisella jaksolla vielä maalin päähän, mutta loppukiri ei riittänyt pisteeseen.

– Tulos on meille pettymys. Tämä oli suuri päivä seuralle ja faneillemme, emmekä saaneet haluamaamme lopputulosta, joten tämä on tietenkin suuri pettymys, Postecoglou kertoi Tottenhamin verkkosivuilla.

– Kyse on suurien pelien asettamista vaatimuksista ja isoista hetkistä. Meiltä vain puuttui tänään keskittyminen, erityisesti ensimmäisellä puoliajan tärkeimmillä hetkillä. Tämä on asia, johon meidän on syytä kiinnittää huomiota. Joskus on kärsittävä, jotta opetus menisi perille.

Postecoglou kiitteli kuitenkin pelaajiensa esitystä toisella puoliajalla.

– Minusta tuntui, että olimme jotain velkaa kannattajillemme. Toisella puoliajalla olisimme voineet mennä kentälle ja hyväksyä kohtalomme. Meidän oli osoitettava sitkeyttä ja taisteltava, ennen kaikkea kannattajiemme vuoksi. Sen me myös teimme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga