Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Rutiini riitti tällä kertaa – norjalaistähti onnistui Valioliigassa

Erling Haaland
AOP

Englannin jalkapallon pääsarjassa Valioliigassa pelattiin sunnuntaina isoista panoksista, kun jopa mestaruustaistelun kannalta oli kaksi tärkeää ottelua. Näistä jälkimmäisessä pelasi sarjassa mestaruutta jälleen tavoitteleva Manchester City, jonka ottelut eurokentillä ovat tämän kauden osalta ohi. City nappasi hyvinkin rutiininomaisen voiton sunnuntaina vieraskentältä.

Espanjalaislegenda Pep Guardiolan valmentama Manchester City otti todella rutiinivoiton sunnuntaina Valioliigassa. City kaatoi vieraskentällä putoamista vastaan pelaavan Nuno Espirito Santon valmentaman Nottingham Forestin 2-0 -lukemin.

Mestaruustaistelussa toisena heti Arsenalin perässä oleva City lähti hyvin kevyellä miehityksellä otteluun, sillä Phil Foden oli sairaana sivussa ja norjalaistähti Erling Haaland aloitti ottelun penkiltä. Puolen tunnin pelin jälkeen vieraat karkasivat johtoon, kun kroatialaistoppari Josko Gvardiol iski kauden toisen maalinsa belgialaistähti Kevin de Bruynen esityöstä.

Toisella jaksolla Nottingham omasi hyviä paikkoja tasoitukseen onnistumatta siinä. Lopulta tunnin pelin jälkeen Jack Grealish tuli kentältä vaihtoon ja Haaland otettiin kentälle. 71. minuutilla norjalaistykki karkasi laidasta maalintekoon ja sijoitti takakulmaan 2-0 -loppulukemat. Viime kaudella 36 maalia Valioliigassa iskenyt norjalainen on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista ja onnistunut vain 21 kertaa maalinteossa.

City venytti Valioliigassa voittoputken viiteen kamppailuun. Englannin pääsarjassa City on pisteen sarjakärki Arsenalia perässä, mutta joukkueella on yksi rästipeli vielä pelaamatta. Cityllä on neljä ottelua kautta jäljellä, kun taas Mikel Artetan valmentamalla miehistöllä kolme. City kohtaa sarjan viimeisissä otteluissa kotonaan Wolverhamptonin ja West Hamin sekä vieraissa Tottenhamin ja Fulhamin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga