Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Uskomaton voitto! – Englannin suurseura hoiti paikallistaistelun nimiinsä

Kai Havertz
AOP

Englannin jalkapallon pääsarjassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua ja kaksi näistä oli äärimmäisen tärkeitä mestaruustaistelun kannalta. Päivän ensimmäisessä merkittävässä ottelussa Pohjois-Lontoon derbyssä Tottenham isännöi Valioliigan mestaruudesta pelaavaa Arsenalia. Ottelusta saatiin aikaiseksi melkoiset maalijuhlat, mutta lopulta Arsenal oli vahvempi.

Mikel Artetan valmentama Arsenal nappasi Valioliigassa sunnuntaina pakkovoiton vierasnurmella. Arsenal kaatoi Ange Postecogloun valmentaman Tottenhamin 3-2 -lukemin ja piti kiinni kärkipaikastaan Valioliigassa. Ottelu oli melko vaiherikas, sillä tykkimiehet johtivat kamppailua 45 minuutin jälkeen jo 3-0 -lukemin, mutta kotijoukkue kiri toisella jaksolla maalin päähän.

Arsenal karkasi omalla maalilla vartin pelin jälkeen johtoon. Englantilaistähti Bukayo Saka niittasi vieraat 2-0 -johtoon vajaan puolen tunnin pelin jälkeen Valioliiga-kauden 15. maalilla ja saksalaishyökkääjä Kai Havertz iski vielä ennen taukoa voittomaaliksi jääneen osuman. Avausjaksolla Tottenhamilta vietiin maali 22. peliminuutilla VAR-tarkastuksen jälkeen.

Toisella jaksolla kotijoukkue heräsi tunnin pelin jälkeen, kun argentiinalaispuolustaja Cristian Romero iski kavennuksen. Tottenham nousi loppuminuuteilla maalin päähän, kun korealaishyökkääjä Heung-Min Son naulasi rangaistuspotkusta kavennuksen. Tämän lähemmäksi kotijoukkue ei enää päässyt, joten pisteet lähti tykkimiesten matkaan.

Arsenal on napannut Aston Villalle kärsityn 2-0 -tappion jälkeen kolme voittoa putkeen maalierolla 10-2. Seitsemän ottelun voittoputken jälkeen Arsenal menetti kahdesti pisteitä neljässä pelissä, mikä saattoi maksaa jopa mestaruuden.

Arsenalilla on kolme ottelua Valioliiga-kautta jäljellä. Näistä kaksi ottelua ovat kotona Evertonia ja Bournemouthia vastaan, ja yksi vieraissa Manchester Unitedia vastaan. Tykkimiehet johtavat Valioliigaa pisteen erolla Manchester Cityyn, jolla on vielä neljä ottelua jäljellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga