Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tasuri pudotuskamppailussa olevaa Burnleya vastaan poiki United-managerilta erikoiset kommentit: “Olemme yksi liigan viihdyttävimmistä joukkueista”

Erik ten Hag pitää Manchester Unitedia yhtenä Valioliigan viihdyttävimmistä joukkueista
AOP

Manchester United on on yksi Valioliigan dynaamisimmista ja viihdyttävimmistä joukkueista tällä hetkellä. Ainakin, mikäli Erik ten Hagin sanomisia on uskominen.

United-manageri Erik ten Hag puhui joukkueensa tämän hetken pelistä ja vireestä lauantaina Burnely-tasurin jälkeen.

– Olemme tällä hetkellä yksi liigan dynaamisimmista ja viihdyttävimmistä joukkueista, ten Hag totesi BBC:n Match of the Day -ohjelman haastattelussa.

– Luomme paljon maalipaikkoja pelaamalla hyvää jalkapalloa. Kyllä – päästämme myös maaleja, ja meidän tulee oppia siitä.

Viihdyttävä lienee toki hyvä sanavalinta kuvaamaan Unitedin tämän hetken peliä. Pitkäksi ei nimittäin varmasti ole kellään aika katsomossa käynyt. Erityisesti otteluiden lopuissa ei ole kannattanut poistua ruutujen ääreltä, sillä loppuminuuteilla on tällä kaudella tapahtunut United-otteluissa paljon.

Niin kävi esimerkiksi lauantain 1-1 Burnley-ottelussa, kun United menetti johtoasemansa maalivahtinsa Andre Onanan viime hetken hölmöilyn takia. Myös Unitedin aiemmin tällä viikolla pelaama FA Cupin välierä Coventrya vastaan oli vähintäänkin viihdyttävä.

Viihdyttävyys ei kuitenkaan ole tällä kaudella aina tarkoittanut ten Hagin miehistölle tuloksia. Punaiset paholaiset ovat Valioliigassa parhaillaan kuudentena ja europaikka ensi kaudelle vaikuttaa karkaavan joukkueelta käsistä.

Ten Hag on kuitenkin ollut myös realistinen ja muistuttanut, kuinka joukkueen uudelleenrakennus vie aikaa, eikä tuloksia välttämättä saada heti. Nuoret lupaukset, kuten Rasmus Hojlund sekä Kobbie Mainoo, ovat ehdottomasti virkistävä tuulahdus ja osa Unitedin suunnitelmia tulevaisuudessa. Tässä vaiheessa joukkueen rakennusta, nuorten pelaajien esitykset ovat ten Hagin mukaan kuitenkin vielä hyvin vaihtelevia.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga