Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigahyökkääjä vastannut vihdoin hintalappunsa asettamiiin odotuksiin: “Paljon parempi pelaaja”

Alexander Isak, Newcastle.
AOP

Newcastlen manageri Eddie Howe on sitä mieltä, että hyvässä vireessä tällä kaudella ollut hyökkääjä Alexander Isak on nyt vielä parempi pelaaja kuin silloin, kun hän teki sopimuksen Magpiesin kanssa.

Kulmakarvat nousivat pystyyn, kun Newcastle United maksoi elokuussa 2022 seuran ennätyssumman, 63 miljoonaa puntaa summan tuolloin 22-vuotiaasta ruotsalaisesta Alexander Isakista. Pelaaja oli tehnyt edellisellä kaudella Real Sociedadille vain kuusi liigamaalia.

Nyt 24-vuotias Isak nosti hiljattain kuluvan kauden maalimääränsä 23:een, joista 19 on syntynyt Valioliigassa. Ruotsalaistähti osui kahdesti lauantaisessa 5-1-voitossa Sheffield Unitedia vastaan, jonka myötä hän on todella alkanut vastata siirtosummansa asettamiin odotuksiin.

– Mielestäni Alex on nyt paljon parempi pelaaja, Newcastlen manageri Eddie Howe kertoi The Independentin mukaan.

– Hankimme erittäin hyvän pelaajan ja erinomaisen yksilön, mutta luulen, että Valioliigassa pelaaminen parantaa luonnostaan paljon.

– Tämä sarja on niin vaativa. Etenkin fyysisesti, ja uskon, että Alex myöntäisi sen avoimesti. Mutta minun on sanottava, että hänen monipuolinen pelaamisensa on kehittynyt huimasti. Suuri ero on kuitenkin, että hän on aiempaa itsevarmempi maalin edessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga