Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Sieltä se tuli: – Veteraanin ura Stamford Bridgellä päätökseen! – “Tunnen sanoinkuvaamatonta rakkautta”

Thiago Silva
AOP

Thiago Silva vahvistaa jättävänsä Chelsean kauden päätteeksi, mutta paljasti aikovansa jonain päivänä palata seuraan “toisessa roolissa”.

39-vuotiaan Thiago Silvan sopimuksen oli määrä päättyä tänä kesänä, ja hänet on yhdistetty paluuseen kotimaahansa Brasiliaan, jossa Fluminense on kiinnostuneiden seurojen joukossa. Tämän lisäksi Silvaa on viety huhuissa myös MLS:ään ja Italian Serie A:han.

Silva siirtyi Chelseaan vapaalla siirrolla elokuussa 2020, ja hän on tähän mennessä pelannut joukkueen väreissä 151 ottelua ja voittanut Mestarien liigan, FIFA:n seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja UEFA Super Cupin.

– Chelsea merkitsee minulle paljon, tulin tänne aikomuksenani jäädä vain yhdeksi vuodeksi ja yhteinen aikamme venyi lopulta neljään vuoteen, Silva tunnelmoi ESPN:n mukaan.

– Poikani pelaavat Chelseassa, joten on suuri ylpeydenaihe olla osa Chelsean perhettä myös tästä syystä. Toivon, että he voivat jatkaa uraansa täällä tässä voitokkaassa seurassa, johon monet pelaajat haluavat kuulua.

– Annoin aina kaikkeni täällä neljän vuoden aikana, mutta valitettavasti kaikki päättyy aikanaan. Toivottavasti voin palata tänne tulevaisuudessa jossain toisessa roolissa. Tunnen sanoin kuvaamatonta rakkautta tätä seuraa kohtaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga