Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vaihtaako Chelseassa huimaa jälkeä tehnyt Cole Palmer jälleen seuraa? – “Hänen on rakennattava mainettaan”

Cole Palmer, Chelsea.
AOP

Entinen Manchester United-tähti Dwight Yorke on sitä mieltä, että Cole Palmerin pitäisi pysyä Chelsean vahvuudessa myös tulevaisuudessa.

Cole Palmer on ollut todellinen ilmestys ensimmäisellä kaudellaan Chelseassa. Keskikenttäpelaaja on tehnyt 20 valioliigamaalia ja taistelee tosissaan sarjan parhaalle maalintekijälle myönnettävästä Kultaisesta kengästä.

21-vuotias Palmer siirtyi Stamford Bridgelle viime kesänä Manchester Citystä 40 miljoonan punnan siirtosummalla, joka on osoittautunut todelliseksi neronleimaukseksi Bluesin kannalta.

Mahtavien otteiden jälkeen siirtohuhut ovat voimistuneet Palmerin ympärillä. Sensaatiomaiset esitykset eivät ole luonnollisesti jääneet Länsi-Lontoon ulkopuolellakaan huomaamatta, jonka myötä englantilaista on viety huhuissa useampaan ilmansuuntaan.

Palmeria on linkitetty muun muassa Arsenaliin ja Liverpooliin, mutta Valioliigan mestaruutta kolmesti omalla peliurallaan juhlineen Dwight Yorken mielestä nuorukaisen olisi syytä jatkaa Bluesin vahvuudessa.

– Ei olisi mitään järkeä, että Cole Palmer lähtisi Chelseasta Arsenaliin, koska hekään eivät voita pokaaleja, Yorke latasi DAZN:n mukaan.

– En näe hänen siirtyvän myöskään Liverpooliin, joka on siirtymässä uuden managerin alaisuuteen.

– Palmerin on jäätävä Chelseaan ja noustava seuran ykköseksi. Hänen on rakennettava mainettaan ja oltava se mies, joka vie seuraa eteenpäin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset