Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool suunnittelee ovelaa peli-liikettä tähtihyökkääjän kohdalla? – Jälleenmyyntiarvo nousemassa pilviin

Mohamed Salah hyökkääjä Liverpool
AOP

Liverpool saattaa yrittää sitoa Mohamed Salahin uuteen sopimukseen ja myydä hänet jopa 70 miljoonalla punnalla kesällä 2025, jos tuoreita lähteitä on uskominen.

Mohamed Salah lähestyy nykyisen sopimuksensa viimeistä vuotta Liverpoolissa, mutta näyttää siltä, että punaiset haluavat pitää hänet vielä ainakin yhden vuoden ajan.

Siirtoasiantuntija Ben Jacobsin, joka puhui yksinoikeudella CaughtOffsidelle, mukaan Liverpool ei halua menettää Salahia ilmaiseksi reilun vuoden kuluttua. Näin ollen egyptiläiselle ollaan mahdollisesti tarjoamassa jatkosopimusta jälleenmyyntiarvon kohottamiseksi.

Salah itse on myös ilmeisesti halukas pysymään Euroopassa vielä jonkin aikaa, joten Pool-fanien tuskin kannattaa olla liian huolissaan. Siitä huolimatta, että pelaajan tulinen sananvaihto Jürgen Kloppin kanssa West Ham United -ottelun aikana onkin saanut runsaasti palstatilaa brittimediassa.

– Voisin kuvitella, että tässä kohtaa näemme ja kuulemme Kloppin ja Salahin keskinäisen kunnioituksen toisiaan kohtaan. En todellakaan näe, että riita olisi jotain, jonka takia heidän välinsä tulehtuisivat, Jacobs kommentoi.

– Liverpool odottaa Salahin jäävän ja olevan osa Arne Slotin joukkuetta. Michael Edwardsin ja Richard Hughesin tehtävänä on paitsi vakuuttaa hänet pelaamaan vielä yhden kauden Liverpoolissa, mutta myös jatkaa hänen sopimustaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset