Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Spurs-kolossin esitys Arsenalia vastaan kerää ylistystä: “Todellinen soturi”

Cristian Romero, Tottenham Hotspur.
AOP

Pape Matar Sarr tukee valmentajansa Ange Postecogloun kommentteja Cristian Romerosta ja on samaa mieltä siitä, että muiden lontoolaisjoukkueen pelaajien pitäisi seurata argentiinalaispuolustajan esimerkkiä.

Cristian Romero pelasi huikaisevan ottelun sunnuntaina Tottenham Hotspurin hävitessä Lontoon paikallispelin Arsenalille lukemin 3-2. Romero oli ottelun aikana vahvasti esillä ja onnistui kertaalleen myös maalinteossa.

Toinenkaan osuma ei jäänyt kauaksi, sillä argentiinalainen kolisutti Gunnersin maalikehikkoa ja oli alati vaarallinen hyökkäyspäässä.

Spursin manageri Ange Postecoglou kehui luottomiehensä esitystä ja kehotti muita pelaajia seuraamaan Romeron esimerkkiä.

– Hän oli erinomainen. Hän on MM-voittaja, ja minun on vain saatava jotain hänen ominaisuuksistaan muihin pelaajiin. Hän oli loistava, Postecoglou hehkutti.

Pape Matar Sarr on samaa mieltä, ja Spursin keskikenttäpelaaja kertoi olevansa iloinen saadessaan pelata argentiinalaisen rinnalla.

– Valmentaja on täysin oikeassa, Sarr kertoi Sky Sportsille.

– Romero on erittäin ahkera työntekijä ja todellinen soturi. Hän on voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Hänen mentaliteettinsa harjoituskentällä ja otteluissa on aina sama. Sellainen hän vain on.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga