Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Tuttu mies palaamassa Chelsean manageriksi? – Serie A:n mestari kääntämässä katseensa muualle

Antonio Conte
AOP

Napoli on tiettävästi luopumassa aikeistaan hankkia Antonio Conte seuraavaksi päävalmentajakseen. Italialaisjoukkueen mielenmuutoksen kerrotaan johtuvan Chelsean kiinnostuksesta Contea kohtaan.

Tällä viikolla tulleiden raporttien mukaan Todd Boehlyn masinoima Chelsea on ollut viime päivinä tiiviissä yhteydessä Antonio Conteen yrittäen saada hänet palaamaan kesällä Länsi-Lontooseen.

Seuran uskotaan olevan aikeissa näyttää ovea nykyiselle managerille Mauricio Pochettinolle, joka ei ole onnistunut nostamaan seuraa kurjuuden alhosta.

Conte, joka on ollut työttömänä sen jälkeen, kun hän lähti Tottenhamista viime vuoden maaliskuussa, on ollut suhteellisen vaihtonainen tulevaisuudestaan.

Kokenutta italialaista on viety huhuissa muun muassa takaisin Serie A:han, ja vahvimpina ehdokkaina on pidetty AC Milania ja Napolia.

Football Italian saamien tietojen mukaan, Aurelio Laurentiisin johtama Napoli on kuitenkin päättänyt luovuttaa Conten kohdalla aikeistaan ja keskittyä muihin kohteisiin ennen kesää.

Seura julkistaa uuden päävalmentajansa kauden päätteeksi, mutta se ei usko voivansa kilpailla lontoolaisten kanssa Conten allekirjoituksesta.

Kun Conten nimi vaikuttaa olevan poissa laskuista, Milanin käskyttäjä Stefano Pioli saattaa nyt nousta kärkiehdokkaaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A