Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin heikko lenkki? – Oliko tuore penkkikomennus viimeinen niitti?

Nacho Fernandez
AOP

Viime kuussa uutisoitiin laajalti, että Nacho Fernandez ei allekirjoita uutta sopimusta Real Madridin kanssa. Näin ollen veteraanin on määrä lopettaa yhteisen 23-vuotisen matkan joukkueen kanssa kauden lopussa.

Veteraanipuolustaja Nacho Fernandez on lähteiden perusteella valmis uusiin haasteisiin, vaikka hän onkin saanut viime aikoina mukavasti vastuuta.

Nacho on pelannut säännöllisesti viime kuukausina Eder Militaon ja David Alaban loukkaantumisten vuoksi. Myös penkkikomennukset ovat kuitenkin tulleet tutuksi, sillä Carlo Ancelotti on peluuttanut Aurelien Tchouamenia tilapäisesti keskuspuolustajana.

Näin oli myös tiistain Mestarien liigan välieräottelussa Bayern Müncheniä ja Nacho oli ensimmäinen pelaaja, joka otettiin pois kentältä. Eduardo Camavinga tuli hänen tilalleen, ja Tchouameni putosi toiseksi toppariksi.

Football Espanan saamien tietojen mukaan Nacho oli raivoissaan tästä päätöksestä, sillä se vahvisti tiettävästi hänen omaa mielipidettään siitä, että häntä pidetään joukkueen heikkona lenkkinä.

Tämä episodi on entisestään vahvistanut Nachon halua lähteä Real Madridista kesällä. Hän tähtää siirtoon MLS:ään, ja monet seurat ovat huhujen mukaan kiinnostuneita hänen allekirjoituksestaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga