Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Siirtokaruselli lähestyy! – Barca, Bayern ja ManU valmiita lyömään rahaa pöytään Ranskan maajoukkuemiehestä!

Adrien Rabiot on mahdollisesti jättämässä Juventuksen kesällä.
AOP

Barcelona, Bayern München ja Manchester United ovat kiinnostuneita hankkimaan Juventusta edustavan Adrien Rabiot’n, josta tulee kesällä vapaa agentti.

Andre Rabiot, 29, on CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan korkealla FC Barcelonan managerin Xavi Hernandezin toivelistalla. Katalaanien kerrotaan olevan valmiita aloittamaan neuvottelut pikaisesti Rabiot’n edustajien kanssa.

Bayern München on puolestaan tietoinen useiden englantilaisseurojen kiinnostuksesta Joshua Kimmichiä kohtaan, joten seurassa pidetään kaikki mahdollisuudet avoinna korvaajien varalta.

Rabiot on yksi esiin nousseista vaihtoehdoista, jonka uskotaan pystyvän tarvittaessa tilkitsemään Kimmichin jättämää aukkoa.

Manchester United on huhujen mukaan hyväksymässä kesällä Sofyan Amrabatin, Christian Eriksenin ja Casemiron lähdöt, jonka myötä uusille vahvistuksille saattaa olla tarvetta. United on osoittanut kiinnostusta sekä Kimmichiä että Rabiot’ta kohtaan.

Rabiot on kiinnostanut Unitedia aiemminkin, ja Erik ten Hag haluaa, että hänen hankintansa asetetaan etusijalle kesän siirtoikkunassa.

ManU on raportoidusti valmis tarjoamaan Rabiot’lle yli 10 miljoonan euron vuosipalkkaa sekä kolmivuotista sopimusta. Juventus elättelee tiettävästi edelleen kuitenkin toiveita siitä, että ranskalainen jatkaisi uraansa Allianz Stadiumilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga