Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Thiago Silva löytänyt uuden joukkueen! – Siirto maaliin etuajassa

Thiago Silva jättää Chelsean.
AOP

Chelsean puolustaja Thiago Silva palaa brasilialaisseura Fluminenseen kauden lopussa umpeutuvan sopimuksensa jälkeen, lähteet kertovat.

39-vuotias Thiago Silva vahvisti huhtikuun lopulla, että hän jättää Chelsean neljän vuoden ajanjakson jälkeen. Miehen uskottiin olevan aikeissa palata kotimaassaan pelaavan Fluminensen paitaan ja nyt asialle on saatu vahvistus.

ESPN kertoo, että Silva on allekirjoittanut vuoteen 2026 asti ulottuvan sopimuksen hallitsevan Copa Libertadores -mestarin kanssa.

Silva liittyi Chelseaan ilmaisella siirrolla elokuussa 2020. Hän on tähän mennessä pelannut sinisten sotisovassa 151 kertaa ja voittanut Mestarien liigan, FIFA:n seurajoukkueiden maailmanmestaruuden sekä UEFA Super Cupin.

Hän paljasti aiemmin aikovansa jonain päivänä palata seuraan “toisessa roolissa”.

Chelsea on kertonut, että Silva lähtee kauden viimeisen ottelun jälkeen ja on aikeissa päästää brassiveteraanin ajoissa harjoittelemaan uuden seuransa kanssa.

Silva pelasi Fluminensessa vuosina 2006-2008. Hän siirtyi AC Milaniin vuonna 2009 ja kolme vuotta myöhemmin Paris Saint-Germaniin. Himoittua UCL-pystiä Silva pääsi kohottamaan heti ensimmäisen Chelsea-kautensa päätteeksi.

Miehellä on vyöllään peräti neljät MM-kisat Brasilian paidassa. Vuoden 2010 kisoissa toppari ei tosin päässyt kentälle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat