Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Uskomattomassa maalitahdissa oleva bundesliigatykki jatkamassa matkaa? – Löytyykö ottaja Saksan rajojen sisältä?

Serhou Guirassy (vas.) ja Aleksandar Pavlovic.
AOP

Borussia Dortmund on tuoreiden tietojen mukaan kiinnostunut hankkimaan Stuttgartin hyökkääjän Serhou Guirassyn kesän aikana.

Bundesliigan maalipörssin kärkikahinoissa on tällä kaudella komeillut hieman tuntemattomampi nimi. 28-vuotias Serhou Guirassy on ollut loistavassa vireessä, ja hänen 26 Bundesliiga-ottelussaan tekemänsä 25 maalia ovat auttaneet Stuttgartin kolmannelle sijalle sarjataulukossa.

Guirassyn maalitehtailu on johtanut myös siihen, että hän on saanut osakseen runsaasti huomiota sekä Saksan rajojen sisällä, että ulkomailla.

Borussia Dortmund on yksi mieheen linketyistä seuroista, sillä se toivoo vahvistusta hyökkäyslinjaansa Youssoufa Moukokon ja Sébastien Hallerin tulevaisuuteen liittyvien kysymysmerkkien vuoksi.

Dortmund pitää Guirassya tiettävästi ensisijaisena hyökkäyspään siirtokohteena kovaa vauhtia lähestyvillä markkinoilla.

BVB:n ja Guirassyn edustajien välillä on ESPN:n saamien tietojen mukaan käyty alustavaa keskustelua mahdollista siirtoa silmällä pitäen. Näistä keskusteluista huolimatta lopullista päätöstä ei ole vielä tehty, joten tulevat viikot kertovat, missä maaliruiskun ura ensi kaudella jatkuu.

Stuttgartissa elätellään toiveita siitä, että Guirassy pelaisi joukkueen väreissä myös lähitulevaisuudessa. Tämä saattaa kuitenkin osoittautua mahdottomaksi, sillä pelaajan sopimuksessa on suhteellisen alhainen, ”vain” 20 miljoonan euron ulososto-optio.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga