Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Mielenkiintoinen paljastus Valioliigan tähtimanagerin tilanteesta! – “Bayern on aina hänen sydämessä, mutta…”

Pep Guardiola
AOP

Pep Guardiolan leiri vahvistaa, ettei katalaanimanagerin suunnitelmiin kuulu paluu Bayern Müncheniin tänä kesänä.

Bayern München jatkaa päävalmentajan etsintää Thomas Tuchelin tilalle, joka lähtee kauden päätteeksi. 11 edellistä kertaa kotoisen pääsarjansa voittanut Bayern joutui pettymään tänä vuonna karvaasti, kun uskomattomaan lentoon päässyt Bayer Leverkusen varmisti tittelin jo hyvissä ajoin ennen sarjan päätöstä.

Bayern on edelleen mukana Mestarien liigassa ja kohtaa huomenna pelattavassa välierien jälkimmäisessä osaottelussa Real Madridin. Saksalaisten kausi on nyt täysin euromenestyksen varassa, mutta Tuchel on lähdössä, vaikka joukkue onnistuisin voittamaan himoitun UCL-pokaalin.

Uusi manageri ei kuitenkaan ainakaan ole Manchester Cityä luotsaava Pep Guardiola, sillä espanjalainen haluaa jatkaa menestystään Valioliigassa. Guardiolaa edustava agenttitoimisto, Tacticgrup, on kertonut hänen aikeistaan jäädä Cityyn ja jatkaa ainakin nykyisen sopimuksensa viimeinen vuosi loppuun.

– Bayern on aina Pepin sydämessä, mutta hän ei halua lähteä Citystä tänä kesänä, Tacticgrup ilmoitti 90minin mukaan.

– Hän on erittäin tyytyväinen ja hänellä on sopimus vuoteen 2025 asti. Paluu Bayerniin ei ole vaihtoehto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga