Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Villa-fanien sylkykuppi lähtökuopissa? – Löytyykö Valioliigasta vielä ottajia? – “Mikään ei tarkoita, etteikö se voisi jatkua”

Nicolo Zaniolo, Aston Villa.
AOP

Aston Villan Nicolo Zaniolon agentti Claudio Vigorelli vihjailee, että hänen asiakkaansa saattaa löytää uuden ottajan Valioliigasta tänä kesänä.

Nicolo Zaniolon ura on ottanut vaikean käänteen sen jälkeen, kun hän pakotti siirtonsa AS Romasta viime vuoden tammikuussa. Hän vietti kelvollisen puolen vuoden jakson Galatasarayssa tehden viisi maalia 12 ottelussa, ennen kuin hän suuntasi viime kesänä Unai Emeryn valmentamaan Aston Villaan.

Kovista näyttöhaluista huolimatta Zaniolo ei ole tällä kaudella onnistunut juurikaan vakuuttamaaan Villansin paidassa, sillä hän on onnistunut tekemään vain kolme maalia 38 ottelussa. Italian maajoukkuemiehen ei odoteta siirtyvän pysyvästi Emeryn alaisuuteen kesällä, sillä hän on usein ollut kannattajien suuttumuksen kohteena.

Zaniolon agentilta Claudio Vigorellilta kysyttiin pelaajan tulevaisuudesta ja siitä, palaako hän kesällä mahdollisesti Serie A:han.

– Tänään ajattelemme vain kauden päättämistä hyvin. Valioliiga on ollut hieno kokemus, eikä mikään tarkoita, etteikö se voisi jatkua, Vigorelli kommentoi Football Italian verkkosivujen mukaan.

– Keskitytään ensin loppukauteen ja edessä oleviin EM-kisoihin, jonka jälkeen mietimme.

Napolia ja Fiorentinaa on pidetty mahdollisina työnantajina Zaniololle, mutta Galatasaray omistaa edelleen miehen pelioikeudet.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat