Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

PSG lähtee luottavaisin mielin Dortmundin kimppuun: “Voimme tehdä kaksi maalia muutamassa minuutissa”

Luis Enrique, päävalmentaja, PSG.
AOP

Luis Enrique sanoo, että hänen tärkein tehtävänsä on pyrkiä pitämään Paris Saint Germainin pelaajat rauhallisina ennen Mestarien liigan välieräottelua Borussia Dortmundia vastaan.

PSG on vaikeassa tilanteeessa Mestarien liigan välierissä hävittyään Saksassa pelatussa ensimmäisessä osaottelussa Borussia Dortmundille 1-0. Pariisilaiset ovat kuitenkin osoittaneet kilpailun aikana sisukkuuttaan noustuaan puolivälierävaiheessa Barcelonaa vastaan nousi 4-2 tappioasemasta voittoon.

– Voimme tehdä kaksi maalia muutamassa minuutissa tai voimme myös antaa periksi. Jos päästämme maalin, sillä ei ole väliä, ranskalaisseuran valmentaja Luis Enrique sanoi.

– Meidän on pysyttävä rauhallisina, kuten teimme Barcelonaa vastaan. Uskon, että tästä tulee erittäin korkeatasoinen ottelu, jossa riittää kilpailua, kuten ensimmäisessä osaottelussa.

– Dortmund aikoo prässätä korkealta, joten linjojen väliin jää varmasti tilaa. Haluamme löytää parhaat pelaajamme alueilta, joissa he ovat vaarallisia.

– Yritämme pysyä rentoina ja ennen kaikkea hyödyntää mahdollisuutemme pelata Mestarien liigan välierässä.

– Aina pitää olla valmis siihen, että asiat menevät pieleen ja olla valmis kääntämään tilanne. Huomenna (tänään), minkä tahansa tilanteen edessä, olen vakuuttunut siitä, että joukkueeni taistelee.

Lähde: RTE.ie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga