Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Bayernia vastaan loistanut Real-tähti loukkaantui! – Riittääkö toipumisaika ennen ensi viikon kohtaamista?

Aurelien Tchouameni, Real Madrid.
AOP

Real Madrid sai viikolla loukkaantumishuolia, kun Aurelien Tchouameni nilkutti ulos joukkueen harjoituksista. Ranskalaisen uskotaan kuitenkin olevan ensi viikolla jälleen täydessä peliukunnossa.

Aurelien Tchouameni on ollut tällä kaudella olennainen osa Real Madridin kokoonpanoa. Keskikenttäpelaajaa on peluutettu toisinaan myös topparin tontilla Eder Militaon loukkaantumisen takia.

Bayern Müncheniä vastaan pelatussa Mestarien liigan ensimmäisessä välieräottelussa Tchouameni aloitti keskikentän keskustassa, mutta putosi puolustuksen sydämeen Nacho Fernandezin vaihtokomennuksen jälkeen.

Real Madrid sai torstaina huolenaiheita Tchouamenin terveydentilasta, sillä hän joutui jättämään joukkueen harjoitukset kesken saatuaan kolhun jalkaansa. Tchouameni on kärsinyt lukemattomista vammoista Santiago Bernabeulla, joten tuore takaisku luonnollisesti säikäytti joukkueen kannattajat.

Tuoreiden huhujen mukaan mies on kuitenkin tällä kertaa selviämällä säikähdyksellä. 90min kertoo, että Madridissa uskotaan Tchouamenin olevan jälleen joukkueen mukana Bayern München-otteluparin toisessa osassa.

Ranskan maajoukkuemies oli käyttämätön vaihtopelaaja lauantaina, kun Real Madrid kukisti kotonaan Cadizin vakuuttavin 3-0 lukemin. Carlo Ancelottin miehistö on kovaa vauhtia matkalla La Ligan mestaruuteen, kun joukkueella on enää neljä ottelua pelaamatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga