Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligassa säkenöineen englantilaisen jatko selvillä? – “Uskon, että hän jatkaa kanssamme vielä yhden kauden”

Mason Greenwood, Getafen paidassa.
AOP

Mason Greenwood ei palaa Manchester Unitediin ensi kaudeksi, Getafen puheenjohtaja Angel Torres uskoo. Torres kertoo odottavansa, että hyökkääjä jatkaa espanjalaisten vahvuudessa.

Mason Greenwood, 22, siirtyi Getafeen kauden mittaisella lainalla Manchester Unitedista syyskuussa sen jälkeen, kun syyttäjät lopettivat häntä koskeneen rikosvyyhdin tutkinnan. Greenwood ei ollut pelannut kilpailullista ottelua sitten tammikuun 2022, mutta ura on lähtenyt uuteen lentoon Espanjassa.

Greenwoodin tulevaisuudesta on riittänyt paljon puhetta tämän jälkeen, mutta virallista päätöstä hänen jatkostaan ei ole tehty. Getafen puheenjohtaja Angel Torres uskoo kuitenkin, että joukkue voi nauttia nuoren englantilaisen palveluksista myös ensi kaudella.

– Jos päätös olisi pojan, hänen vanhempiensa ja seuran (Getafe), luulen, että hän jatkaisi vielä vuoden, Torres kertoi ESPN:n mukaan.

– Manchesterista kantautuneiden uutisten perusteella he haluavat kuitenkin myydä hänet, koska hän ei aio mennä takaisin sinne. Meidän on odotettava kesäkuun loppuun asti. Perhe ja pelaaja ovat onnellisia ja viihtyvät erittäin hyvin täällä.

– Tullessaan tänne, hän ei ollut pelannut 16 kuukauteen, mutta on palannut hyvään vireeseen. Uskon, että hän jatkaa kanssamme vielä yhden kauden, tai ainakin tammikuuhun asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga