Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Uutta verta Old Traffordille? – Saksalaismanageri valmis tarttumaan haasteeseen!

Thomas Tuchel
AOP

Thomas Tuchelin uskotaan olevan hyvin kiinnostunut Manchester Unitedin managerin pestistä, jos seuran tiet Erik ten Hagin kanssa eroavat kesän aikana.

Bayern München vahvisti helmikuussa, että Thomas Tuchel luopuu päävalmentajan tehtävästä kuluvan kauden päätyttyä, ja perusteli päätöstään “urheilullisella uudelleenjärjestelyllä”.

Vaikka Bayern hävisi Bundesliigan mestaruuden Bayer Leverkusenille, joka on edelleen tappioton kaikissa kilpailuissa, se pääsi Mestarien liigan välieriin, ja Tuchelin arvostus managerina on edelleen korkealla.

50-vuotiasta Tuchelia on viime viikkoina yhdistetty vahvasti Manchester Unitediin, ja 90min kertoo, että hän on kiinnostunut siirtymään Old Traffordille, jos Erik ten Hag vapautetaan tehtävistään.

Tuchel työskenteli aiemmin Valioliigassa Chelsean peräsimessä, ja voitti Bluesin historian toisen Mestarien liigan vuonna 2021.

Seuraava kausi lähti kuitenkin vaisusti liikkeelle ja Tuchelille näytettiin ovea huonojen tulosten seurauksena. Tätä on pidetty laajalti virheratkaisuna, sillä Chelsean korpivaellus ei ole päättynyt kahden seuraavankaan päävalmentajan alaisuudessa.

United puolestaan saattaa kaivata uutta verta valmennustiimiinsä, sillä joukkue on valahtanut sarjataulukon kahdeksannelle sijalle. Old Traffordilla ei pelata ensi kaudella Mestarien liigaa, joka saattaa tosin vaikuttaa omalta osaltaan seuran vetovoimaan manageriehdokkaiden kohdalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga