Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Murtaako Bayern Madridin kotitaian? – Tuchelilla käytössään erikoiset metodit: “Haaveilimme aikoinaan tällaisista peleistä”

Thomas Tuchel
AOP

Thomas Tuchel kertoi, että Bayern Münchenin pelaajien on “oltava yhteydessä sisäiseen lapseensa”, jos he aikovat voittaa Real Madridin Santiago Bernabeulla keskiviikkona.

Bayern München oli kenties parempi viime viikon välierän ensimmäisessä osaottelussa, mutta jäi 2-2-tasapeliin Real Madridin kanssa.

Espanjassa pelattavaan toiseen osaotteluun lähdetäänkin äärimmäisen mielenkiintoisista asetelmista, sillä Carlo Ancelottin miehistö ei ole hävinnyt kotonaan Mestarien liigassa sitten vuoden 2018.

Bayern harjoitteli tiistaiaamuna Münchenissä ennen kuin joukkue lensi Madridiin, jossa Tuchel piti pelaajilleen puheenvuoron Bernabeun kentän keskiympyrässä.

– Se ei ollut mitään erityistä, halusin vain sanoa jotain, Tuchel kertoi tiistaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa ESPN:n mukaan.

– Meillä on ollut kaksi taktista palaveria, kaksi harjoitusta. Tämä keskustelu koski sitä, miten meidän pitäisi nauttia tämän päivän kaltaisesta hetkestä ja tästä vastustajasta.

– Sanoin, että tällaisena iltana meidän pitäisi olla yhteydessä sisäiseen lapseemme ja ymmärtää, että me kaikki haaveilimme aikoinaan tällaisista peleistä.

– Voimme olla ylpeitä siitä, että olemme täällä, mutta se ei estä meitä tekemästä kaikkeamme, jotta ottaisimme vielä yhden askeleen kohti Wembleyä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga