Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Tässäkö suurin syy PSG:n tappiolle? – “Ensimmäinen, jonka olisi pitänyt tehdä maali tänään, olen minä”

Kylian Mbappe pelasi todennäköisesti viimeisen ottelunsa PSG:n paidassa.
AOP

Kylian Mbappe syytti itseään Paris Saint-Germainin kokemasta Mestarien liigan välierätappiosta Borussia Dortmundille.

PSG hävisi Borussia Dortmundille yhteismaalein 2-0 kaaduttuaan yhden maalin tappioihin kummassakin osaottelussa. Vaikka Les Parisiens hallitsi molempia pelejä, kirjautti 43 laukausta ja osui maalikehikoihin peräti kuusi kertaa yli 180 minuutin aikana, se ei onnistunut rikkomaan kuparista.

Puhuessaan lehdistölle tiistai-iltana Parc des Princesillä pelatun toisen ottelun jälkeen, Kylian Mbappe otti vastuun omille niskoilleen.

– Yritin auttaa joukkuettani niin hyvin kuin pystyin, mutta en tehnyt tarpeeksi, Mbappe pohti 90minin mukaan.

– Kun puhumme siitä, että meidän on onnistuttava rangaistusalueella, katseet kääntyvät minuun. Minun pitäisi tehdä maaleja ja olla ratkaiseva. Kun asiat ovat hyvin, saan kaiken huomion ja kun ne eivät ole, otan kaiken kritiikin. Se ei ole ongelma.

– Ensimmäinen, jonka olisi pitänyt tehdä maali tänään, olen minä. Sellaista elämä on, ja meidän on jatkettava eteenpäin, minun ja joukkueen.

Tuloksen myötä Mbappen ja PSG:n tiet ovat eroamassa ilman Mestarien liigan voittoa. Ranskalaishyökkääjä on siirtymässä Real Madridiin ensi kaudeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga