Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Fabio Capello otti kantaa AC Milanin valmentajatilanteeseen: “Sen täytyy merkitä jotain”

Fabio Capello
AOP

Fabio Capello analysoi AC Milanin valmentajavaihtoehtoja ja kyseenalaisti ajatukset, joiden mukaan Rossonerin kannattaisi keskittyä ulkomaisiin valmentajiin.

AC Milan valmistautuu raporttien mukaan hankkiutumaan Stefano Piolista eroon viiden vuoden yhteisen matkan jälkeen. Saapasmaan mahtiseuran kerrotaan karsineen listansa kahteen vaihtoehtoon – Porton Sergio Conceicaoon ja Lillen Paulo Fonsecaan, joista ensin mainittu on tässä vaiheessa paalupaikalla.

Ajatus Conceicaon nimittämisestä on jakanut Milan-fanit, sillä jotkut arvostavat hänen ansioluetteloaan ja kokemustaan Portugalissa, kun taas toiset uskovat, että kotimainen vaihtoehto, kuten Antonio Conte, Thiago Motta tai Roberto De Zerbi, olisivat parempi valintoja uuteen projektiin.

Mittavan valmennusuran sekä Italiassa, että muualla tehnyt Fabio Capello otti kantaa tilanteeseen.

– Se on niin, että voittavat italialaisvalmentajat ovat vähän haluttuja. Nykyään puhutaan paljon ulkomaalaisista ja nuorista nousevista valmentajista, kuten De Rossi (Daniele), Gilardino (Alberto) ja Palladino (Raffaelle), Capello kommentoi Football Italian mukaan.

– Seurajohdon ajatuksena on varmaan etsiä jotain uutta ja erilaista, mutta myös halpaa. Turvalliset vaihtoehdot ovat vähemmän suosittuja.

– Kuka tuli ulkomailta voittamaan Italiassa? Liedholm (Nils), Boskov (Vujadin), Eriksson (SvenGöran), vain muutama esimerkki tähän asti. Vuoden 2000 jälkeen vain Mourinho (José). Sen täytyy merkitä jotain.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A