Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Leverkusen ja Juventus kilpailevat La Ligassa säväyttäneestä City-lupauksesta!

Yan Couto, Girona.
AOP

Bayer Leverkusen ja Juventus johtavat kilpajuoksua Manchester Cityn puolustaja Yan Couton allekirjoituksesta tänä kesänä, lähteet kertovat. Couto on viettänyt tämän kauden lainalla Gironan paidassa.

Yan Couto on tehnyt tällä kaudella vaikutuksen Gironassa.

Espanjalaisseuraa lainasopimuksen turvin Manchester Citystä edustava Couto on ollut yksi joukkueensa parhaista pelaajista ja näytellyt tärkeää roolia ryhmän menestyksessä.

Hyvien otteidensa myötä Couto ansaitsi viime vuoden puolella ensimmäisen kutsunsa myös Brasilian A-maajoukkueen mukaan.

21-vuotiasta pelaajaa arvostetaan Etihadilla korkealle, mutta Manchesterissä ymmärretään, että nuorukainen tarvitsee säännöllisiä peliminuutteja voidakseen jatkaa kehittymistään.

Bundesliigan mestari Bayer Leverkusen on ESPN:n mukaan ilmoittanut kiinnostuksensa Coutoa kohtaan. Xabi Alonson ryhmä tarkkailee mahdollisia korvaajia Jeremie Frimpongille, joka on Manchester Unitedin ostoslistalla. City on saanut kyselyjä pelaajastaan myös Juventukselta ja useilta valioliigaseuroilta.

Couto on ollut avainasemassa auttamassa Gironaa varmistamaan paikkansa Mestarien liigassa. La Ligassa vyölle on kauden aikana kertynyt 32 ottelua. Monipuolinen Couto nähdään yleensä oikeana laitapuolustajana, mutta hän pystyy pelaamaan myös laitahyökkääjän tontilla.

Cityn uskotaan olevan valmis tekemään kauppaa noin 30-40 miljoonan punnan korvausta vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga