Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

ManU-hylkiön vaikeuksille luonnollinen selitys: “Emme ole nähneet tuota pelaajaa kahteen vuoteen”

Jadon Sancho, Borussia Dortmund.
AOP

Jamie Carragher ja Thierry Henry uskovat, että Jadon Sanchon kamppailu Manchester Unitedissa johtui ympäristöstä. Englantilainen on osoittanut jälleen kerran laatunsa Borussia Dortmundissa.

Jadon Sancho auttoi Borussia Dortmundin tainnuttamaan PSG:n Mestarien liigan välierissä tiistai-iltana. Sancho siirtyi lainasopimuksella takaisin bundesliigajoukkueeseen tammikuussa ajauduttuaan Manchesterissa törmäyskurssille manageri Erik ten Hagin kanssa.

Sitä ennen Sancho kamppaili pelivireensä kanssa, eikä hän näyttänyt samalta pelaajalta, joka hän oli aiemmin Dortmundissa. Laitahyökkääjän allekirjoituksesta käytiin aikoinaan kova kilpailu Bundesliigassa nähtyjen esitysten ansiosta, ennen kuin United kiinnitti hänet valtavalla sopimuksella.

Palattuaan Saksaan, Sancho on jälleen näyttänyt omalta itseltään.

Old Traffordilla vallitseva sekasorto vaikutti vieneen parhaat mehut entisestä superlupauksesta, joka on löytänyt jälleen ilon pelaamiseensa.

– Hän oli loistava, eikö ollutkin? Fantastinen, asiantuntija Jamie Carragher tuumi tiistaisen ottelun jälkeen Daily Mirrorin mukaan.

– Hän ei ole Dortmundin pelaaja, hän on Manchester Unitedin pelaaja, joten Unitedin fanit katsovat tätä peliä ja ajattelevat: Emme ole nähneet tuota pelaajaa kahteen vuoteen.

– Mutta kyseessä on pelaaja, jonka he ostivat. Seurojen vaihtaminen, tunne, stadion, luottamus, jonka olet saanut… hän ei tunnu sopivan Manchester Unitediin. Eikä se koske vain häntä, se koskee monia pelaajia. Tietyissä seuroissa sitä tuntee vain olevansa enemmän oma itsensä.

Thierry Henry oli samoilla linjoilla ja lisäsi:

– Se (seuran vaihtaminen) ei ole aina helppoa. Paita voi olla raskas, odotukset, hintalappu, ja tottuminen johonkin erilaiseen. Tiedät, että ihmiset joskus aliarvioivat tällaiset seikat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga