Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Saako Mestarien liiga-sankarin ura viimeisen kruununsa? – Pelit jatkumassa rapakon takana?

Marco Reus, Borussia Dortmund.
AOP

St. Louis City on yksi Borussia Dortmundin hyökkääjä Marco Reusia tavoittelevista MLS-seuroista, lähteet kertovat. Saksalaisseuran ikoni valmistautuu parhaimmillaan kesäkuun ensimmäisenä päivänä pelattavaan Mestarien liigan finaaliin.

Tämän kuun lopussa 35 vuotta täyttävä Marco Reus ehti jo ilmoitta aikaisemmin, että tämä on hänen viimeinen kautensa Dortmundissa, sillä hänen sopimuksensa päättyy kesällä.

Mies ei ole kuitenkaan aikeissa paketoida mittavaa uraansa, sillä hänen kerrotaan rakastavan pelaamista edelleen liikaa. Reusia on viety huhuissa vahvasti Pohjois-Amerikan ammattilaisliiga MLS:ään.

ESPN kertoo, että St. Louis City on yksi ehdolla olevista seuroista, vaikka neuvottelut ovatkin vasta alustavassa vaiheessa.

Toista vuottaan sarjassa pelaavalla St. Louisilla on jo entinen Dortmundin maalivahti Roman Bürki kirjoillaan, ja entinen Hoffenheimin ja Fortuna Düsseldorfin johtohahmo Lutz Pfannenstiel toimii seuran urheilujohtajana.

Tässä vaiheessa Reusin siirtymisestä samaan suuntaan ei ole mitään takuita, mutta sitä pidetään mahdollisena vaihtoehtona.

Reus päättää loistavan uransa Dortmundissa 1. kesäkuuta pelattavaan Mestarien liigan finaaliin edustettuaan seuraa peräti 12 kauden ajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga