Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Postecoglou viittaa kintaalla salaliittoteorioille: “Ei mitään tekemistä urheilun kanssa”

Ange Postecoglou, päävalmentaja, Tottenham Hotspur.
AOP

Ange Postecoglou on varma, että suurin osa Tottenhamin kannattajista jakaa hänen halunsa voittaa Manchester City, vaikka se auttaisi Arsenalia merkittävästi Valioliigan mestaruustaistossa.

Tiistaina pelattavassa Tottenham Hotspurin ja Manchester Cityn välisessä ottelussa on tavallistakin kovemmat panokset. City on ennen peliä sarjataulukon toisella sijalla pisteen ottelun enemmän pelannutta Arsenalia jäljessä.

Näin ollen kummallakaan kärkikaksikosta ei ole varaa pistemenetyksiin viimeisissä peleissään. Tottenhamin voitto tiistaina saattaisi tarkoittaa mestaruuden karkaamista lontoolaisten paikalliskilpailija Arsenalille.

Spursin manageri Ange Postecoglou kuitenkin odottaa, että kaikki joukkueen kannattajat odottavat joukkueelta pelkästään täyttä pistepottia.

– Ymmärrän kilpailuasetelman, olin osa yhtä maailman suurimmista derbyistä viime vuosina Celticin ja Rangersin kanssa, Postecoglou sanoi Daily Mailin mukaan.

– Ymmärrän kilpailun, mutta en ole koskaan ymmärtänyt enkä tule koskaan ymmärtämään, jos joku haluaa oman joukkueensa häviävän. Se ei ole urheilun tarkoitus. Se ei ole sitä, mitä rakastan pelissä.

– Rakastan pelissä kilpailua kaikista eniten. Sitä, että haastat itsesi voittamaan ja menestymään. Kaikella ylimääräisellä ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga