Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiolan Manchester City lähellä historiallista saavutusta! – “Meidän on tehtävä jotain erityistä”

Pep Guardiolan Manchester City tavoittelee neljättä peräkkäistä Valioliiga-mestaruutta.
AOP

Valioliigan hallitseva mestari Manchester City on voittamalla tiistaina Tottenham Hotspurin askeleen lähempänä neljättä peräkkäistä titteliään. Joukkueen manageri Pep Guardiola ei kuitenkaan väheksy edessä odottavan haasteen laajuutta.

Manchester City on lähellä historiallista neljättä peräkkäistä mestaruuttaan. Voittamalla kahdessa viimeisessä pelissään Tottenhamin ja West Hamin, Cityn titteli saa sinettinsä, mutta Pep Guardiola ei halua mennä asioiden edelle.

Katalaani muistuttaa, että Tottenham on pystynyt viime vuosina laittamaan Citizensin ahtaalle ja tietää, ettei puolivillainen esitys tule riittämään tiistaina.

– Jos pelaat näitä pelejä rennolla asenteella, se on iso ongelma, varoitti Guardiola London Evening Standardin mukaan.

– Oikean jännityksen ja keskittymisen on oltava kohdallaan.

– Meidän on vaadittava parasta. Ehkä he (Tottenham) pelaavat Mestarien liigaan selviämisestä, joten heillä on myös valtava tavoite. Meilläkin on samaan aikaan valtava tavoite.

Guardiola otti kantaa myös Cityn vaikeuksiin Spursia vastaan Hotspur Stadiumilla.

– Monta kertaa on käynyt niin, että olemme pelanneet todella hyvin, mutta emme pystyneet tekemään maaleja ja voittamaan pelejä.

– Meidän on tehtävä jotain erityistä ja poikkeuksellista, jotta voisimme saavuttaa jotain, johon yksikään joukkue ei ole aiemmin pystynyt (neljä peräkkäistä Valioliiga-mestaruutta).

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga